D’Hooghe Heeren 2021

Johan van Loo, secretaris/penningmeester     06-51301863

Hennie van der Duin, wedstrijdleiding             06-53248681

Wedstrijdverslagen D'Hooghe Heeren

D’Hooghe Heeren is een mannengroep die vooral voor werkende leden is opgericht om op vrijdagmiddag een leuke, sportieve (qualifying) wedstrijd te spelen die eindigt in het clubgebouw met een gezamenlijke maaltijd. Op dit moment bestaat de groep uit 40 leden, waarvan de meesten inmiddels het arbeidsproces hebben verlaten, met een gemiddelde handicap van 22.

Wie kan er lid worden?

Alle heren die lid zijn van Golfclub De Koepel en ouder zijn dan 18 jaar met een handicap van 40 of lager. De commissie heeft de mogelijkheid een lid compensatie te verlenen.

Zomerseizoen

We starten de eerste vrijdag in april en we eindigen op de eerste vrijdag in september. Er wordt een 18 holes wedstrijd georganiseerd vanaf 15.00 uur en een 9 holes wedstrijd vanaf 16.30 uur.

De winnaar van de zomercompetitie wordt D’Hooghe Heer van het jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal 8 wedstrijden en de slotwedstrijd hebben gespeeld. De slotwedstijd vindt plaats tijdens ons jaarlijks uitje op een andere golfbaan.

Winterseizoen

In de maanden oktober tot en met maart wordt er een wintercompetitie gehouden. Start omstreeks 10.00 uur. De winnaar wordt de winterkoning.

Contributie:

Deze bedraagt € 40,– per jaar te voldoen voor 1 april

Kleding:

We spelen in een gele polo en een rode trui voorzien van het Hooghe Heeren Logo. Kleding is via de secretaris te bestellen.

Kennismaking met D’Hooghe Heeren.

Je mag 3 maal gratis meespelen bij D’Hooghe Heeren alvorens je besluit definitief lid te worden.