Verslag IJsemmer 7 van 24 februari

IJSemmer?? Het leek wel Costa del Sol…. en dat vonden de 37 deelnemers helemaal niet erg. Het was alleen jammer dat het een 9-holes-wedstrijd was (dat wil je eigenlijk alleen met regen, wind en kou). Nou ja, voor de meeste deelnemers was ook dat niet echt een bezwaar, want er werd nog lang op het terras “nagepraat”.

De eerste prijs ging naar Henk Zwinderman en Gretha en Marinus Harbers met 26 stf, Berend Kreijkes en Ita Peters werden met een score van 22 stf de runners-up en Chris Lemmes en Piet Brok eindigden op de derde plaats.

Foto’s van de winnaars zal u deze keer niet aantreffen. De Weco vond het onverantwoord om eind februari blote armen en benen te publiceren!

Aanstaande zondag is de laatste IJsemmer en wordt die mooie bokaal (met 2 paardenkoppen) uitgereikt aan de winnaar van de gespeelde wedstrijden. Er zijn op dit moment nog 14 mensen die kampioen IJsemmer kunnen worden. Dus het wordt spannend!!!