Geslaagde Bestuur-Vrijwilligersdag op 17 juni 2023

0
600
De weergoden waren ons ook dit jaar weer uitermate goed gezind op deze geslaagde Bestuur- en Vrijwilligersdag op de Koepel.
Traditiegetrouw waren weer alle commissieleden en vrijwilligers door het Bestuur uitgenodigd als dank voor hun inzet gedurende het jaar, voor onze mooie jubilerende vereniging.
De deelnemers werden vanaf 12.00 uur door het team van De Ontdekking ontvangen met koffie en een Twentse krentenwegge.
Na een welkomstwoord door de wedstrijdleiding , Arjan en Anno , waarin nogmaals benadrukt werd dat een vereniging als de onze alleen maar kan bestaan door de inzet van al onze commissieleden en vrijwilligers, werd de flight indeling bekend gemaakt en de spelvorm uitgelegd.
Wederom was, net als voorgaande jaren gekozen voor Texas Scramble Ambrosius , nu als 2 ball , als spelvorm.
De 48 deelnemers gingen om 13.00 uur de baan in voor een Shotgun over 10 holes.
Mede door het mooie weer en de perfecte conditie van de baan werd er goed gescoord. Liefst 9 teams eindigden met een netto score op of onder par !!
Na de wedstrijd werd er uitgebreid nagepraat op het terras en werd na de prijsuitreiking begonnen met een goede verzorgde en heerlijke BBQ.
De uitslag van de wedstrijd:
1. Team Marianne Bakker en Arjan Haveman: netto 64 slagen 2. Team Frieda Woolderink en Jan Lenderink : netto 68 slagen 3. Team Jaap Bakker en Wim Welman : netto 68 slagen ( mindere laatste 9 holes)
Hierbij werden niet alleen de prijzen uitgereikt aan de winnaars, maar werden ook nog extra prijzen verloot onder de spelers die niet in de prijzen waren gevallen.
Allen ontvingen een zorgvuldig samengesteld, leuk geschenkpakket.
Daarnaast waren er nog prijzen voor de neary op hole 9 en hole 18:
Hole 9:
Neary dames : Heidi Dekker
Neary heren. : Jaap Bakker
Hole 18 :
Neary dames : Emilie Smit
Neary heren. : Berend Kreijkes
We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde dag met veel blije gezichten voor , tijdens en natuurlijk ook na de wedstrijd. Het bleef nog lang gezellig !
Namens het Bestuur,
Arjan Haveman en Anno Hart