Maandbekers oktober 2020

0
483

De wedstrijdcommissie werd overvallen door het onverwacht grote aantal inschrijvingen en moest alle zeilen bij zetten zodat de wedstrijden soepel kon verlopen. Door de medewerking van een aantal leden die bereid waren eerder te starten, de perfecte samenwerking met de dienstdoende marshals, de catering en natuurlijke onze receptie is de wedstrijd van MB1 en MB2 zonder vertraging verlopen en hebben ook onze gasten en overige leden hun geplande ronde zonder problemen kunnen spelen.

Maandbeker2 startte hierdoor 20 minuten eerder dan gepland en ging al om 08:40 uur op pad. De greens waren door de greenkeepers, die ook alweer vroeg op pad waren, al ontdaan van de dauw en lagen er perfect bij.

Elke acht minuten ging er een flight van start met de instructie: laat geen gat vallen met de voorgaande flight. Daar heeft iedereen zich goed aan gehouden waardoor de doorstroming zo optimaal mogelijk was. Hulde aan alle deelnemers.

Maandbeker 2 had het geluk dat zij vroeg konden beginnen en kwamen bijna allemaal droog binnen. De MB-1 had wat meer last van de regen en MB-Rabbits moesten zelfs starten in de regen.

Uitslag
Bij gelijke score wordt deze bepaald aan de hand van matching cards, over de holes 10 t/m 18.

MB-Rabbits

  1. Wilma van Rheineck Leysius 22 punten
  2. Peter Berendsen 21 punten
  3. Marcel Jansink 18 punten

MB2

  1. Gretha Harbers 32 punten
  2. Pasquale Dekker 31 punten
  3. Annie Harink-Stoolhuis 31 punten

MB1

  1. Rogier de Kleine 69 netto
  2. Erna Landkroon 72 netto
  3. Ryan Jack 73 netto

Parkeerplaatsen

Rogier mag de gereserveerde parkeerplaats tot en met de nieuwjaarsreceptie gebruiken en Erna als competitiewinnares daarna tot de eerstvolgende maandbekerwedstrijd.

Gretha heeft als winnares van de laatste wedstrijd en de competitie recht op de gereserveerde parkeerplaats vanaf nu t/m de eerstvolgende maandbekerwedstrijd in 2021.
Nu maar hopen dat deze wedstrijd doorgaat, anders gaat ze nog denken dat het bordje veranderd gaat worden in “Gretha Harbers parkeerplaats”.

Kijk voor de volledige uitslag van de competities in E-Golf4U onder competities.
De strijd voor de golfster en golfer van het Jaar wordt aanstaande zondag beslecht in de Lest Best wedstrijd, vooral bij de heren is het weer spannend.