Harm ter Horst touw/wild wedstrijd 22 november 2020.

0
514

Rond half elf lagen de kaarten, drankjes, snijwerktuigen, vuilniszakken en klossen touw klaar in het clubhuis.

De weergoden waren de deelnemers goed gezind, zelfs de zon liet zich nog zien en voelen, wat aan deze editie bij menigeen een licht euforisch voorjaarsgevoel gaf. Het spel werd er niet beter van, maar de stemming bij de deelnemers steeg naar grote hoogte. Wellicht dat de meegegeven Jägermeister daar ook debet aan was.

In normale tijden is er na de wedstrijd altijd de gezellige nazit in het clubhuis met de prijsuitreiking. Dat was nu niet mogelijk, dus hadden Gerrit en Joan ter Horst, de broers van Harm, bedacht om buiten de meegeven drankjes, door Salute iedereen een kom erwtensoep geflankeerd door roggebrood met spek te laten serveren bij de turn, én na 18 holes bitterballen te geven bij bestelde “TO GO” drankjes.

Hierdoor was ondanks de verplichte 2 putterlengtes afstand tot elkaar en het gesloten clubhuis de sfeer uitzonderlijk goed te noemen.

De wedstrijdleiding kijkt met genoegen terug op deze laatste wedstrijd van het jaar, want iedereen hield zich aan de 2 putterafstand maatregel, iedereen leverde het verwerkte touw na de wedstrijd in, en er heerste een goede sfeer. De grote flessen Jägermeister die wij van Joan en Gerrit kregen wordt door ons enorm gewaardeerd.

O ja, er waren ook nog twee teams die de 1e prijs wonnen.

De teams Erna/Rob Landkroon en Anno Hart/Erwin Muskee kwamen beiden binnen met 70 slagen. De teams kunnen hun prijs bij Salute ophalen.