Wedstrijdverslag Harm ter Horst memoriaal touwwedstrijd

0
699

Meters, meters en meters garen daar zijn we mee begonnen. De vrijdag voorafgaand aan de touwwedstrijd van de ene kant van de woonkamer naar de andere, op elke meter afplaktape op de vloer met een totale lengte van 5 meter. Je zou er het heen en weer ervan krijgen! 😊 Touwlengtes variërend tussen de 5 en 41 meter. Maar aan het eind van middag, met zijn drieën kantklossen, was alles gereed voor de deelnemers aan de wedstrijd.

Zondag 20 november 2022 gingen 66 deelnemers met hun golftas gevuld met onder andere het afgemeten touw, een schaar en een borrel voor onderweg van start. Het weer was goed, ondanks de voorspelling eerder. Door de vorst van die nacht hebben we wel op wintergreens gespeeld. Tussendoor werden we getrakteerd op een heerlijk warme kop snert geserveerd met roggebrood met spek (aangeboden door de familie Ter Horst).

Rond een uur of half vier ’s middags kwamen de deelnemers stuk voor stuk binnen. Wachtend op de laatste flights en de laatste scores die nog ingevoerd moesten worden, werden er mooie prijzen gepresenteerd door de familie Ter Horst. Namens alle deelnemers en de wedstrijdcommissie willen wij de familie Ter Horst nogmaals heel hartelijk danken voor hun aanwezigheid, het heerlijke tussendoortje, deelname aan de wedstrijd en de prijzen die zij beschikbaar hebben gesteld. Toen iedereen binnen was kon de uitslag worden opgemaakt en alle winnaars bekendgemaakt worden. De prijsuitreiking werd gedaan door Gerrit en Joan Ter Horst.

Een aantal leden die Harm ter Horst niet gekend hebben kregen van de familie ter Horst, Hein de Bruin en Dieke Smit een Dirkjan (cartoon) scheurkalender en een fotolijstje met een cartoon van Dirkjan. Harm ter Horst vond deze cartoons fantastisch qua humor. Door dit te geven willen ze deze leden een klein beetje laten zien van welke humor Harm hield.

De uitslag is als volgt:

  1. Peter van Dongen en Roel Slotman, 59 slagen.
  2. Erna en Rob Landkroon, 61 slagen.
  3. Derk-Jan van Heun en Rick Hessing, 62 slagen.

Neary bij de dames was voor Liliane Gerritsen en bij de heren voor Derk Jan van Heun.

P.S. Alle gewonnen vogelhuisjes mogen opgehangen worden in de baan.