Cross Country wedstrijd 2019

Op het moment dat de zon doorbrak sloegen de eersten van de 42 spelers af, voor een parcours van 9 holes (par 37, 2822 meter), uitgezet over de hele baan. Zowel de kortste hole ( 80 meter over hoge bomen naar green 18) als de langste hole ( par 6 van ruim 600 meter naar green 2) leverden menigeen grote problemen op. Na ruim 2 uur was iedereen binnen en kon op het zonnige terras de apres-golf en prijsuitreiking beginnen.

Bij de heren werd Anno Hart afgetekend winnaar met een netto score van 35. Drie heren eindigden gelijk op plaats 2-4 met een score van39 : William Muller, Rinus van Zanten (nummers 2 en 3) en Alfred Agteres. Bij de dames was Anne-Lies van den Berg de sterkste met 42 slagen netto, gevolgd door Cora Mossel (43 slagen ) en Alice Tulp (derde plaats) en  Els van Zanten , beiden met 45 slagen.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijd, waaraan veel plezier beleefd werd. De wedstrijdcommissie houdt zich aanbevolen voor suggesties voor het parcours.