Wedstrijdverslag Harm ter Horst memoriaal touw wildwedstrijd

0
823

Meters, meters en meters garen daar begon het mee. De vrijdag voorafgaand aan de touwwedstrijd van de ene kant van de woonkamer naar de andere, elke meter afplaktape op de vloer met een totale lengte van 5 meter. Je zou het heen en weer ervan krijgen! 😊 Touwlengtes variërend tussen de 14 en 38 meter. Maar na ruim 3,5 uur zwoegen waren de klossen gereed voor de deelnemers aan de wedstrijd. In totaal 887 meter touw op 37 klossen.

Zondag 12 november 2023 gingen 74 deelnemers met hun golftas gevuld met onder andere het afgemeten touw, een schaar en een borrel voor onderweg van start. Het weer was goed dus daar lag het niet aan. Tussendoor werden we getrakteerd op een heerlijk warme kop snert geserveerd met roggebrood met spek, maar mocht je niet van snert houden was er een beker Glühwein (aangeboden door de familie Ter Horst).

Rond een uurtje of vier ’s middags kwamen de deelnemers stuk voor stuk binnen. Afwachtend op de laatste flights en de laatste scores die nog ingevoerd moesten worden, werd er met spanning gewacht op de uitslag. Namens alle deelnemers en de wedstrijdcommissie willen wij de familie Ter Horst heel hartelijk danken voor hun aanwezigheid, het heerlijke tussendoortje, deelname aan de wedstrijd en de prijzen die zij beschikbaar hebben gesteld. Toen iedereen binnen was kon de uitslag worden opgemaakt en alle winnaars bekendgemaakt worden. De prijsuitreiking werd gedaan door Gerrit en Joan Ter Horst. Tevens werden er weer de jaarlijkse Dirkjan prijzen uitgereikt onder de deelnemers van de wedstrijd door Hein de Bruin.

De uitslag is als volgt:

  1. Rob Meijer en Ingrid Paalman, 72 slagen.
  2. Jasper Kuiper en John Byrne, 73 slagen.
  3. Erik en Päivi Schott, 74 slagen.

Neary bij de heren is gewonnen door Rob Landkroon en bij de dames door Els Boomkamp. Nog een kleine fun fact van deze wedstrijd is dat er 71 birdies en 3 eagles zijn geslagen.

Ps. Alle gewonnen vogelhuisjes mogen opgehangen worden in de baan. Heeft er iemand nog een klos in de golftas? We missen er nog een paar.