Verslag Harm ter Horst Wild-Touw wedstrijd 26 november jl.

42 deelnemers deden mee aan deze wedstrijd waaraan sinds 2004 de naam van Harm ter Horst verbonden is; een eerbetoon als dank aan Harm voor alles wat hij in de jaren voor onze club heeft betekend. Harm verzorgt hiervoor al jaren de prijzen en ook dit jaar had hij weer behoorlijk uitgepakt (inclusief Jägermeister).

Spelvorm foursome strokeplay touwwedstrijd waarbij de gemiddelde handicap van het team wordt omgezet naar meters touw die gebruikt kan worden om bunkers, putts en wat dies meer zij, in te wisselen voor touw. In feite is de aantal lengtes touw de handicap die gespeeld dient te worden.

Voorwaar geen eenvoudige uitdaging; tactisch inzicht is dan geboden en degene die de minste aantal strokes weet te scoren mag zich winnaar van deze wedstrijd noemen.

Dit jaar 2 teams die 75 strokes op de scorekaart mochten noteren; op basis van laagste handicap ging de eindoverwinning naar team 20 van Henk van de Hoven en Arjan Wassink die 2 mooie tegoedbonnen in ontvangst mochten nemen. Team 9 van Wisse Wester en Annemien Lamberts eisten met gelijke score de trotse 2e plaats op(hogere handicap) terwijl team 4 van Erwin Muskee en Katinka Heeroma met de 3e prijs huiswaarts keerden.

Al met al een geslaagde dag waarin de regen wel aanwezig was, maar achteraf geen spelbreker bleek te zijn.

klik hier voor de foto’s.

klik hier voor de volledige uitslag.